Video Aspect Ratio: 9:4

Vacature:

Commercieel technisch medewerker

Ben jij de commerciële duizendpoot die wij zoeken?

Bezit jij de volgende skills?

Affiniteit met techniek

Secuur 

Oplossingsgericht

Bereid om te groeien

Teamplayer

Verantwoordelijkheidsgevoel

Wat zoeken wij in jou?

Word jij blij van het vertalen van werkbonnen naar offertes, uitwerken van de opdrachten en het plannen van monteurs? Lijkt het jou leuk om te werken in een klein bedrijf waar je meegroeit en veel impact maakt? Dan is deze job als commercieel medewerker binnendienst op je lijf geschreven.


Als commercieel medewerker draag je bij aan het op hoog niveau presteren van Fresh Maintenance BV, letterlijk en figuurlijk! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van gevelliftinstallaties op hoge daken. Ons gezellige en jonge team zet zich dagelijks in om installaties veilig en bedrijfsklaar op te leveren. Doordat we een klein bedrijf zijn, kun je echt een bijdrage leveren aan de groei van onze organisatie!


Wat doe je zoal als Commercieel Medewerker Binnendienst?

Met jouw organisatorisch talent, inzicht en toewijding zorg je ervoor dat de monteurs op het juiste moment en met de juiste materialen op locatie zijn. Klanten die bellen sta je netjes te woord en zelf bel je ook met leveranciers over vragen van bestellingen die je hebt gedaan. Naast de planning, het klantencontact en het kletsen met je collega’s houd jij je bezig met het uitbrengen van offertes. Denk hierbij aan het uitbrengen van offertes voortkomend uit een storing of het preventief onderhoud. En als het jou opvalt dat bepaalde processen efficiënter kunnen, is een overlegmoment genoeg om de aanpassing door te voeren.


Het leuke aan deze vacature is dat deze aan te passen is aan jou als persoon en ervaring. Je groeit mee met ons bedrijf en jouw takenpakket en verantwoordelijkheid daarmee ook. In deze functie leer je alle facetten van ons bedrijf kennen!

Dit hebben wij jou te bieden

Goed salaris

Leuke collega's

Goede koffie met laptop en telefoon

Leuk en informeel contact met klanten en leveranciers

Verantwoordelijkheid

Plezier bij Fresh

Heel veel plezier

Meteen solliciteren of eerst kennismaken?

Kortom, wil jij bijdragen aan onze ambities en je verder ontwikkelen in een snel groeiend bedrijf? Laat ons dan zo snel mogelijk horen waarom jij geschikt bent om ons team te versterken!


Mail een knallende motivatiebrief + CV naar info@freshmaintenance.nl